OČEVID U TIJEKU

FOTO: PRIZORI UŽASA S JADRANSKE MAGISTRALE U frontalnom sudaru Mercedesa i kombija punog putnika sedmero ozlijeđenih, unesrećene izvlačili vatrogasci

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.08.2018. u 09:49

Makarska, 190818
Teska prometna nesreca koja se desila oko 07.30 na Jadranskoj magistrali kod mjesta Promajna blizu Makarske u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo marke Mercedes koje se frontalno sudarilo s kombijem koji je prevozio putnike. Vise ozlijedjenih je prevezeno ne hitni prijem u Split i Makarsku a neke su izvlacili vatrogasci DVD Makarska. Promet se odvija obilazno kroz mjesto Promajna.
Na fotografiji : Prometna u Promajni.
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
Ivo Ravlić / CROPIX

 

Najmanje je sedam osoba ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro na Jadranskoj magistrali u Promajni između Baške Vode i Makarske.

Do stravičnog sudara došlo je oko 7:30 nakon što se u zasad nerazjašnjenim okolnostima Mercedes frontalno sudario s kombijem, koji je prevozio putnike. U nesreći je, kako se doznaje u policiji, sudjelovalo još jedno osobno vozilo.

Više ozlijeđenih osoba prebačeno je na hitni prijem u Split i u Makarsku, a neke su izvlačili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Makarska. Težina ozljeda unesrećenih zasad nije poznata.

Prema podacima Hrvatskog autkluba, promet je na Jadranskoj magistrali u Promajni bio prekinut u oba smjera, a obilazak je organiziran preko Dubaca i Šestanovca.

FOTOGALERIJA: Teška prometna nesreća u Promajni

 

Izdvajamo