HOROR NA CESTI

FOTO: 'STVORIO SE IZA MENE BRZINOM SVJETLOSTI...' Otac dvoje djece novim i još neregistriranim motociklom zabio se u šleper i na mjestu poginuo

 
 D. Krstanović / Požega.eu

Motociklist star 41 godinu poginuo je u teškoj nesreći koja se oko ponoći sa srijede na četvrtak dogodila u Industrijskoj ulici u Požegi.

Kako javlja Požega.eu, šleper slovenskih registarskih oznaka se kretao iz pravca Tifona prema gradu. Kod građevinskog stovarišta počeo je skretati ulijevo, a u njega se u tom trenutku zabio motor.

- Brzinom svjetlosti se iza mene stvorio motor. Udario je u gumu i prednji lijevi dio kamiona. Mislim da motociklist nije imao kacigu na glavi. Bojim se da nije dobro jer nije bio pri svijesti kad je hitna došla po njega - rekao je za Požega.eu vidno šokirani vozač kamiona.

Samo nekoliko minuta kasnije njegove su se slutnje obistinile. Potvrđeno je da je motociklist preminuo od ozljeda zadobivenih u nesreći.

Neslužbeno se doznaje da motor nije registriran i da ga je vlasnik kupio prije nekoliko dana. Očevici kažu da je riječ o ocu dvoje djece. Bio je istinski zaljubljenik u konje.

Razbijeni motor i dijelovi razbacani uokolo svjedoče da je udarac bio strahovit.

Policija obavlja očevid.

FOTOGALERIJA: Sudar šlepera i motocikla u Požegi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:21