JEDNA OSOBA U BOLNICI

FOTO: TROSTRUKI SUDAR U STROGOM CENTRU ZAGREBA U neposrednoj blizini HNK u nesreći sudjelovao i BMW s diplomatskim tablicama, policija traži svjedoke

 
 Ranko Suvar / CROPIX

Potpuni kolaps cestovnog i tramvajskog prometa u samom središtu Zagreba nastao je u petak oko 19 sati nakon sudara u kojem je sudjelovalo više vozila, a jedna je osoba ozlijeđena. Naime, nešto poslije 19 sati stigla je telefonska dojava u Operativno-komunikacijski centar policije da se na križanju Trga Republike Hrvatske s Deželićevim prilazom dogodila prometna nesreća.

Prema prvim informacijama, sudarila su se tri osobna automobila, i to terenac Volvo XC60, luksuzni BMW serije 7 diplomatskih oznaka, i Renault Captur.

Prema riječima svjedoka, diplomatski BMW je projurio kroz crveno svjetlo na semaforu, no službenici prometne policije trebaju utvrditi okolnosti nesreće.

Prema dosad raspoloživim podacima, jedna osoba je s ozljedama prevezena u Kliniku za traumatologiju. O kakvim se ozljedama konkretno radi u petak navečer se nije službeno moglo doznati.

Svjedoci nesreće mogu informacijama pomoći policiji u rasvjetljavanju okolnosti nesreće pozivom na broj telefona 192 ili osobnim dolaskom u bilo koju policijsku postaju u Zagrebu.

FOTOGALERIJA: U centru Zagreba sudarila se tri automobila

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:38