OČEVID U TIJEKU

FOTO: U ZAGREBU PONOVNO GORIO AUTOMOBIL Skupocjeni Audi A8 u vlasništvu građevinskog poduzetnika planuo usred noći, potpuno je uništen

 
Izgorio luksuzni Audi u Botincu
 Ranko Suvar / CROPIX

Pod nerazjašnjenim okolnostima noćas oko 2.50 sati izgorio je Audi A8 zagrebačkih oznaka na Brezovičkoj cesti u novozagrebačkom naselju Botinec.

Kako doznajemo, vozilo je u vlasništvu 42-godišnjeg građevinskog poduzetnika A. Č., a sreća u nesreći je da ozljeđenih osoba nije bilo. Pravodobnom reakcijom zagrebačkih vatrogasaca požar je ugašen vrlo brzo nakon dojave te je spriječeno njegovo širenje, a u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su vlasniku auta, kao i njegovim prvim susjedima, "priuštile" besanu noć.

Nakon gašenja vatre, na mjesto nesreće pozvani su i djelatnici Plinare obzirom na blizinu plinskog priključka mjestu buktinje. Luksuzno vozilo planuo je u dvorištu kuće, ispred garaže.

Osim Audija koji je skroz uništen plamenom, oštećeno je djelomično i pročelje fasade te garažna vrata. Na navedenoj lokaciji su, inače, registrirane i poduzetnikove firme.

Je li u pitanju piromanski čin, možebitni kvar instalacija na autu ili nešto treće, policija pokušava rasvijetliti.

FOTOGALERIJA: Potpuno izgorio skupocjeni Audi u Zagrebu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:24