UŽAS U ZAPRUĐU

FOTO: VATROGASCI MUNJEVITOM REAKCIJOM IZ ZAPALJENOG STANA IZVUKLI ŽENU Velika drama u Novom Zagrebu, gospođa je u teškom stanju prevezena u bolnicu

 
Ilustracija
 Zeljko Puhovski / CROPIX

Prava drama odvijala se večeras oko 18.30 sati iza vrata jednog stana na Trgu Ivana Meštrovića u novozagrebačkom naselju Zapruđe.

Na mjesto intervencije poslani su vatrogasci, policija ali i Hitna pomoć jer je iz stana, čini se u zadnji čas, spašena ženska osoba srednjih godina.

Zagreb, 141218.
Mestrovicev trg 5, Zaprudje.
Zenska osoba zadobila opekotine u stanu i odvezena u bolnicu.
Na fotografiji: vatrogasci.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
CROPIX

Kako doznajemo, nesretna je žena zadobila opekotine po cijelom tijelu te je u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezena u Kliniku za Traumatologiju. Nije za isključiti i da je životno ugrožena.

Zagreb, 141218.
Mestrovicev trg 5, Zaprudje.
Zenska osoba zadobila opekotine u stanu i odvezena u bolnicu.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
CROPIX

A točan uzrok požara i što se dogodilo točno u stanu, biti će poznato nakon policijskog očevida koji je u tijeku. Prema neslužbenim informacijama, požar je krenuo iz kupaonice, iz jednog kuta u kojem je, pretpostavlja se, žena stajala.

Željko Puhovski / CROPIX

Od stanara zgrade doznajemo da je riječ o nestabilnoj osobi koja se prije otprilike tjedan dana vratila s liječenja. Također, stanari zgrade imaju samo riječi hvale za zagrebačke vatrogasce koji su se vrlo brzo odazvali na mjesto intervencije te spasili ženu iz stana iz kojeg se dimilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:26