DJEVOJKA SE BORI ZA ŽIVOT

HOROR NA KORČULI Proslavio 31. rođendan pa odvezao u smrt sebe i 26-godišnjeg prijatelja

 
Prometna nesreća na Korčuli
 Čitatelj Dubrovački vjesnik

Proslava 31. rođendana završila je kobno za Velolučanina koji je noćas u 1 sat iza ponoći nakon rođendanskog slavlja izgubio život na cesti između Vele Luke i Blata.

Slavljenik je nakon proslave rođendana zajedno sa svojom 22-godišnjom djevojkom i 26-godišnjim prijateljem odlučio Mercedesom otići do mjesne pekare po krafne. Neslužbeno doznajemo da je zbog brzine, koja je navodno bila oko 150 kilometara na sat, sletio s ceste i u punoj se brzini zabio u zid pekare.

31-godišnji vozač iz Vele Luke u trenu je smrtno stradao, a poginuo je i 26-godišnji suvozač, njegov sumještanin, koji je izletio kroz prednje staklo automobila. Vozačeva djevojka, koja je sjedila na stražnjem sjedalu, zadobila je teške tjelesne ozljede te se bori za život u KBC-u Split.

Čitatelj Dubrovački vjesnik
Prometna nesreća na Korčuli

Kako neslužbeno doznajemo, 26-godišnjeg suvozača, koji je od siline udarca izletio iz vozila, policija je tražila nekoliko sati. Kako je bio mrak, policija ga je pronašla tek u jutarnjim satima, i to pedesetak metara od mjesta nesreće. Detalji nesreće znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Djevojka koja je zadobila teške ozljede povezana je s oba stradala muškarca. Vozaču je bila djevojka, a mlađem suvozaču rođakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 07:25