TRAGEDIJA

HOROR POKRAJ OSIJEKA Dvojica radnika poginula u kanalizacijskom šahtu. Jedan se spustio u jamu i poginuo, drugi krenuo da ga spasi, pa stradao i on!

 
 Vlado Kos / HANZA MEDIA

U teškoj nesreći koja se dogodila tijekom radova na kanalizaciji u Čepinu kod Osijeka poginuli su jedan djelatnik osječke tvrtke Vodovod i jedan djelatnik čepinske komunalne tvrtke Urednost, a još trojica radnika (jedan iz Urednosti i dvojica iz Vodovoda) su ozlijeđena i nalaze se na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Dvojica ozlijeđenih su u kritičnom stanju, a treći je radnik u bolnicu primljen u stanju psihičkog šoka, javlja Dnevnik.hr.

Na terenu su Hitna pomoć, vatrogasci i policija.

UPOZORENJE: Fotografije u fotogaleriji su uznemirujuće

Riječ je o radnicima koji su, prema izjavama mještana, došli riješiti kvar, odnosno nešto odštopati.

Jedan se radnik spustio u jamu i pao dolje, a drugi je krenuo da ga spasi, pa je stradao i on. Sumnja se kako su se otrovali plinovima.

Više pojedinosti bit će poznato nakon očevida.

"Policijski službenici razgovaraju sa svjedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili što se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja o tome ćemo obavijestiti javnost", rekao je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:40