BIJESAN GOST

Ispraznio spremnik u separe Princessa

U trenutku pucnjave, u 4 sata ujutro, u klubu je bilo četvero muških djelatnika i šest plesačica
Slavonski Brod, 090509.I druge veceri na Mega bikers susretima okupilo se oko 20 000 posjetitelja na plazi Poloj uz Savu. Zvjezde veceri bili su kultni britanski band Uriah Heep. Osim njih na susretima nastupili su Van Gogh, Opca opasnost, Hard time, trio ZZ Top, Off duty, Stage i Fire live performans group Cosmic Circle iz Austrije koji je odusevio sve prisutne svojim akrobacijama s vatrom. U pauzi nastupile su i dvije striptizete na radost muskog djela publike.Na slici striptiz razveselio muski dio publike.Foto: Danijel Soldo / Cropix
 Danijel Soldo / CROPIX

ZAGREB - Incidentima u noćnom klubu Princess u Hebrangovoj ulici nema kraja. Nakon niza prijava gostiju od kojih su na prijevaru i silom konobari i voditelji pokušali izvući novac, nekoliko sudskih postupaka koji još traju i bombe pod automobilom suvlasnika, ovoga puta došlo je do pucnjave.

S fantomkom na glavi nepoznati je muškarac danas oko 4 sata ujutro upao u klub i iz malokalibarskog pištolja ispalio više hitaca prema prema separeu, tako da mu je vjerojatno namjera bila “upozoriti” vlasnike kluba.

U tom trenutku u Princessu je radilo četvero muških djelatnika i šest djevojaka koje u klubu plešu, a gostiju nije bilo.

Radi li se o još jednom nezadovoljnom gostu od kojeg su pokušali naplatiti tisuće kuna za bočicu šampanjca kojeg nije naručio, trebala bi pokazati policijska istraga.

Na Princess se tijekom godina žalilo više gostiju, većinom stranaca, koje bi zaposlenici kluba pokušali oderati za tisuće kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:51