STRAŠNA TRAGEDIJA

'JAKO SI LIJEPA, OTET ĆU TE I UBITI!' Bliska prijateljica otkriva da je ubijena srpska pjevačica dobivala jezive prijetnje

 screenshot YouTube

U domu ubijene srpske pjevačice Jelene Marjanović danas samo tišina i suze. Članovi njezine obitelji kažu da se njezin suprug i dalje nalazi u policiji. Vrata obiteljske kuće u kojoj je Jelena živjela sa suprugom i petogodišnjom kćerkom čvrsto su zatvorena. Tek povremeno u kuću uđe netko od ožalošćene rodbine.

Kako izvještavaju srpski mediji, svekar ubijene pjevačice i otac njezinog muža Zorana, Vladimir, uputio se u policiju gdje se od jučer nalazi njegov sin na ispitivanju. Pokušava doznati hoće li ga i kada pustiti. Drugi članovi obitelji za to vrijeme pokušavaju doznati je li dovršena obdukcija tijela nesretne Jelene.

Njezina kolegica, poznata folk pjevačica Nada Topčagić, kazala je da je Jelena dobivala prijetnje silovanjem i ubojstvom. Njih dvije bile su jako bliske, pa joj je pokojna Jelena pokazala uznemirujuće poruke. No nisu ih shvaćale ozbiljno nego su im se smijale.

'Jelena mi je nedavno pričala da dobiva prijetnje silovanjem i smrću. Stizale su joj poruke s tekstom: 'Jako si lijepa, otet ću te pa ću te ubiti!', rekla je Nada. 'Ja sam joj rekla: "To ti netko šalje da te uplaši. Zavide ti, žele te zaustaviti u karijeri", ispričala je Nada za Informer.

Podsjećamo, policija je jučer nakon 20 sati potrage pronašla beživotno tijelo pjevačice u vodi u kanalu u borčanskom naselju Crvenka. Nakon toga, pet metara od tijela, pronađene su i njezina trenirka, tenisica i mobitel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 03:58