KRŠ I LOM U SESVETAMA

Jedan auto na boku, drugi u ogradi, treći na kolniku... Vatrogasci režu lim i izvlače putnike

U tijeku je policijski očevid na Soblinečkoj cesti kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do trostrukog sudara

Sudar tri vozila

Krš i lom dogodili su se danas oko 13:20 na Soblinečkoj cesti na sesvetskom području gdje je došlo do sudara tri osobna vozila. Jedan je auto završio na boku, drugi zabijen u ogradu, a treći je ostao na prometnici. Osim policije, na mjesto intervencije pristigli su i djelatnici Hitne pomoći, ali i vatrogasci kako bi pomogli rezanjem lima izvući osobe iz vozila.

image

Sudar tri vozila

Iz PU zagrebačke kažu da su dojavu o nesreći tri vozila u selu Žerjavinec dobili u 13.20 sati i da je policijski očevid u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do sudara.

Prema prvim informacijama jedna je osoba ozlijeđena te je vozilom Hitne pomoći prevezena u zagrebačku bolnicu. Kvalifikacija ozljeda je još uvijek nepoznata, ali se pretpostavlja da su u pitanju lakše.

image

Sudar tri vozila

Jvp Zagreb

Tijekom očevida sve troje vozača bit će podvrgnuto alkotestu, a kada se utvrdi krivac, protiv njega će biti podnesena odgovarajuća prijava čija, pak, kvalifikacija ovisi o težini ozljeda osobe koja je prevezena u bolnicu.

Materijalna šteta je velika, a promet navedenom dionicom je otežan.

image

Sudar tri vozila

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:30