MASOVNA TUČNJAVA U ZAGREBU

Jedan mladić teško ozlijeđen. Petoricu policija 'pohapsila' po bolnicama. Sve zbog sendviča

Tučnjava se dogodila na Mažuranićevom trgu u središtu Zagreba
Zagreb, 101010.Mazuranicev trg.Jutros oko 6h 30min doslo je do masovne tucnjave na Mazuranicevom trgu ispred sendvic bara i Etnografskog muzeja.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Da su današnji mladci tankih živaca poznata je stvar, ali kad se potuku oko sendviča - priča zaslužuje pozornost.

Upravo to se dogodilo skupini koja je danas ujutro oko 6.30, na povratku iz noćnog izlaska, izazvala pravu dramu na Mažuranićevom trgu u središtu Zagreba.

U masovnoj tučnjavi jedan je mladić teško ozlijeđen, slomljena mu je ruka, a čak pet ih je policija “pohapsila” po bolnicama gdje su zatražili pomoć liječnika - potvrdio nam je Davor Tor iz Policijske uprave zagrebačke.

Sukob je, neslužbeno se doznaje, izbio oko sendviča kupljenog ispred tamošnjeg sendvič bara “Butterfly” u vlasništvu poznatog stolnoteniskog trenera Zlatka Pospiša.

Detalje nitko ne zna. Je li u pitanju bio posljednji sednvič od kulena, ili nešto tako trivijalno, nemoguće je doznati.

Krvava tučnjava je počela ispred bara, a preselila se na obližnju autobusnu stanicu te na pločnik ispred Etnografskog muzeja.

Čitavo to područje zagrebačka je policija danas ogradila trakom obavljajući očevid, dok su se zbunjeni građani u prijepodnevnoj nedjeljnoj šetnji zgražali nad kapljicama krvi koje su bile posvuda po pločniku, a policija ih je ocrtavala kredom.

Vlasniku se može tek predložiti da ubuduće podeblja zalihe u objektu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:00