JEZIVA SNIMKA

Jurio 186 kilometara na sat kraj Nove Gradiške i sve prenosio uživo, snimio je i vlastitu smrt

Na snimci se vidi kako vozač izlijeće s ceste pri brzini od 186 kilometara na sat
 Screenshot/Danica.hr

Mladi vozač mercedesa koji je u nedjelju oko 13 sati u Zapolju kod Nove Gradiške poginuo sletivši automobilom u kanal nije imao položen vozački ispit, nije bio vezan pojasom i tijekom vožnje neprilagođenom brzinom je koristio mobitel.

Zbog neprilagođene brzine po mokroj cesti izgubio je nadzor, izletio s ceste na travnatu površinu te sletio u odvodni kanal.

Automobil je potom udario u betonski rub kolnog ulaza i drveni stup javne rasvjete te metalne stupove dvorišne ograde, nakon čega se više puta prevrnuo te udario u tri stabla voćaka.

Mještani Zapolja na društvenim su mrežama komentirali kako je 31-godišnji vozač kroz naseljeno mjesto mercedesom jurio više od 180 kilometara na sat, piše portal Danica koji je dobio snimku od čitatelja.

Nakon toga, na društvenim mrežama pojavila se i videosnimka koju je snimio vozač u trenutku nesreće live prijenosom. Snimka prikazuje zadnje sekunde prije nesreće i samu nesreću iz vozačeve perspektive, a na snimci se vidi kako vozač izlijeće s ceste pri brzini od 186 kilometara na sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:11