OČEVID U TIJEKU

JUTARNJA DRAMA ISPRED KARLOVAČKE TRŽNICE Muškarac u parkiranom automobilu nožem napao suprugu, ona krvava pobjegla u kladionicu

 HANZA MEDIA

Karlovačka policija izvijestila je da je u 10.24 sata u gradskoj četvrti Novi Centar muška osoba hladnim oružjem ozlijedila žensku osobu. Ozlijeđena je prevezana u bolnicu, a napadač uhićen.

Neslužbeno doznajemo da se na parkiralištu karlovačke Tržnice odigrala obiteljska tragedija, te da je muškarac nožem nasrnuo na svoju suprugu u parkiranom automobilu. Ona mu je uspjela pobjeći te se sklonila u jedan od poslovnih prostora, gdje joj je pružena prva pomoć do dolaska Hitne medicinske službe.

Muškarac je uhićen na mjestu događaja brzom policijskom intervencijom. Radio Mrežnica piše da se napad dogodio na području parkirališta, ali se proširio i na obližnju kladionicu. Prema riječima očevidaca, muškarac je ženu napao nožem u vozilu iz kojeg je ona uspjela pobjeći, a on je nastavio naganjati nožem.

Žena je spas od napadača potražila u kladionici gdje su podivljalog muškarca savladali građani. Njega je preuzela policija, a ženu je hitna prevezla u bolnicu. Na mjestu događaja je policijski očevid kojim bi trebale biti utvrđene sve okolnosti događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 03:09