NAPAD KRAJ TRŽNICE

FOTO: OVO JE MANIJAK KOJI JE VLASTITU SUPRUGU PRED OČIMA KĆERKE IZBO NOŽEM Na ispitivanje je stigao šepajući, nesretna žena hitno operirana

 Robert Fajtt / CROPIX

Dubravko Vrbanić, 46-godišnjak koji je jučer na parkiralištu u Karlovcu pokušao nožem ubiti vlastitu suprugu, priveden je na Županijsko državno odvjetništvo gdje ga je ispituje zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan, piše Kaportal.

Osumnjičenik je iz policijske marice izašao jedva hodajući, pa ga je i policajac pitao može li sam ili mu treba pomoć. Nakon ispitivanja u ŽDO-u, bit će prebačen kod suca istrage na Županijski sud u Karlovcu, a potom gotovo sigurno i u pritvor u Haulikovoj ulici.

Teško ozlijeđena supruga se oporavlja u bolnici, jučer je hitno operirana zbog teških tjelesnih ozljeda opasnih po život, a radi se o ubodima nožem u predio trbuha i prsnog koša.

Podjetimo, jučer je pomahnitali Vrbanić iz nepoznatih razloga na parkiralištu ispred karlovačke tržnice nožem napao suprugu. Zadao joj je nekoliko ubodnih rana, a jadna žena u posljednji trenutak je pobjegla i sklonila se u kladionicu. Manijak nije odustajao, ali srećom, građani su ga savladali i spriječili još gori zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:19