TRAGEDIJA U ILICI

JUTARNJI NESLUŽBENO DOZNAJE Nabrijani Mercedes iz stravične nesreće u Zagrebu u kojoj su poginule dvije osobe vozio 20-godišnji Marin Kamenički

 
 Instagram/CROPIX

Jutarnji neslužbeno doznaje da je vozač automobila koji je jučer izazvao tešku prometnu nesreću u zagrebačkoj Ilici, 20-godišnji Marin Kamenički.

Podsjetimo, jučer je oko 21 sat došlo do sudara Mercedesa C63 AMG koji je zbog okolnosti koje se još utvrđuju, no najvjerojatnije prebrze vožnje, završio u suprotnoj traci gdje se frontalno sudario s Opelom. Pritom su oštećena još dva druga automobila.

U nesreći su poginule dvije žene, jedna koja još nije identificirana a druga je 23-godišnjakinja.

Vozač Opela kao i vozač Mercedesa su u bolnici. Vozač Mercedesa lakše je ozlijeđen, a vozač Opela je zadobio ozljede opasne po život, potvrdila je policija danas prijepodne. Alkotest nije pokazao da je vozač Mercedesa imao alkohol u krvi, ali će se provesti vještačenje. Također, do sada nije evidentiran za prometne prekršaje.

Navodno su društvene mreže Marina Kameničkog već zaključane, no na Instagramu se vidi da mu je profilna fotografija automobil.

Također, ovo ime se spominje u kontekstu nekadašnjeg savjetnika Uprave „Entera Zagreb“, ali i na brojnim fotografijama iz noćnih klubova te medijskih evenata. Sudeći po objavama i fotografijama na kojima se pojavljuje javno, bavio se nekim oblikom marketinga ili odnosa s javnošću.

Policija: 20-godišnji vozač lakše ozlijeđen, drugi vozač teže

Zagrebačka policija u petak je objavila priopćenje u kojem je opisala nesreću koja se dogodila 23. kolovoza oko 21.15 sati.

- Dvadesetogodišnjak je upravljao Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka llicom u smjeru zapada te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen uz desni rub kolnika.

U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na Opel Astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak.

U daljnjem kretanju, 20-godišnjak je naletio na Renault Clio krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a potom na mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravijala 43-godišnjakinja U prometnoj nesreći smrtno su stradale suvozačice iz Mercedesa i Opel Astre, 23-godišnjakinja i zasad nepoznata żenska osoba.

Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač Opel Astre, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice, dok je 20-godišnji vozač Mercedesa lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh. Iz Renaulta Clija lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica.

Do 4.20 sati promet Ilicom u oba smjera od Roginine do Vrapčanske ulice je bio obustavljen - objavili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:49