DRAMA

KAOS U TROGIRU, VIŠE LJUDI NOĆAS NAPALO POLICAJCE Prštale uvrede, letjele čaše, iz Splita stiglo pojačanje, uhićeno 15 osoba, evo kako je sve počelo

 
 Nikša Stipaničev / CROPIX

U noći sa subote na nedjelju zbog narušavanja javnog reda i mira u Trogiru intervenirali su policijski službenici koje su napali izgrednici nakon čega je uslijedilo privođenje više osoba na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju, doznaje se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Kako se navodi u policijskom izvješću, do incidenta je došlo oko 1 sat prilikom postupanja zbog narušavanja javnog reda i mira.

- Možemo potvrditi da se dogodio napad na policijske službenike. Prema trenutno dostupnim informacijama, nitko nije ozlijeđen. Nekoliko je osoba privedeno i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje - kazali su u PU splitsko-dalmatinskoj za portal Dalmacija danas, koji doznaje da su policajcima u Trogiru upućena pojačanja iz Splita.

Isti portal javlja da je do kaosa došlo kada je stigla dojava da je u klubu navijača velika vika i buka.

Prema informacijama iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, ekipa iz kluba navijača prvo je počela vrijeđati policijske službenike koji su došli nakon dojave, da bi ih potom nastavili gađati čašama.

Ovaj napad na policajce izazvao je dolazak većeg broja policijskih ophodnji i iz Splita u Trogir, a epilog je 15 uhićenih i nema ozlijeđenih. Policija će provesti kriminalističko istraživanje tijekom dana kada će se točno znati koliko će privedenih dobiti kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, a koliko prekršajnu zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:04