TRAGIČAN KRAJ

KOD BIŠEVA NAĐENO TIJELO MUŠKE OSOBE Je li riječ o nestalom roniocu iz Zagreba?

 Nikša Stipaničev/CROPIX

Jutros je u akvatoriju otoka Biševa pronađeno tijelo muške osobe u ronilačkom odijelu čiji se identitet još uvijek nezna, javlja Slobodna Dalmacija.

Gliser PU Splitsko dalmatinske je oko 11:40 sati došao na mjesto pronalaska, te će tijelo po nalogu županijskog državnog odvjetništva prevesti u splitski KBC kako bi se na odjelu patologije utvrdio identitet kao i razlog nesreće.

Pretpostavku de se radi o roniocu Anti Simonelliju, koji je između Visa i Korčule nestao još 5. kolovoza, u splitskoj policiji nisu mogli potvrditi jer su tijelo tek preuzeli.

Dojavu o tijelu javili su strani nautičari koji su ga pronašli u akvatoriju Visa.

Podsjetimo, danas je obustavljena opsežna potraga za iskusnim roniocem Antom Simonellijem (42) iz Zagreba, koji je na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti nestao između Visa i Korčule.

Nestanak iskusnog ronioca Simonellija prijavila je njegova supruga prošloga utorka oko 19 sati. Tog poslijepodneva on je sa suprugom išao svojom brodicom oko 15 sati na ronjenje s istočne strane Visa, kraj otočića Budikovac.

Naknadno se gumenjakom otisnuo sam prema Korčuli. Dogovor je bio da se vrati oko 17 sati, ali nije došao do večeri te je potraga pokrenuta iste noći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:17