PRIZORI EKSPLICITNOG NASILJA

KRAJNJE UZNEMIRUJUĆA SNIMKA DIVLJAČKOG NAPADA Nogama i šakama tukao bivšu djevojku dok je nemoćno ležala na podu, a drugi su to gledali!

 
 Facebook/Screenshot

Divljački napad Darka K. (31) iz Zadra, koji je teško premlatio svoju bivšu 18-godišnju djevojku u jednom kafiću na zadarskoj Meladi, ostao je zabilježen i na video snimci, javlja Zadarski.hr.

Snimka pokazuje kako je Kovačević usred dana brutalno šakama i nogama tukao nemoćnu djevojku dok je nekoliko gostiju i osoblja kafića cijeli slučaj bespomoćno promatralo. Samo je jedan muškarac Kovačevića pokušavao zaustaviti, ali očito bez uspjeha jer je djevojka završila u zadarskoj bolnci s teškim ozljedama lica.

- To se nije moglo gledati. Činilo se da traje cijelu vječnost. Valjda je on toj djevojci pola sata udarao glavom o umivaonik. O silini udaraca dovoljno govori činjenica da se umivaonik na koncu slomio - priča je očevidaca koji su u srijedu, 13. lipnja, svjedočili brutalnom premlaćivanju 18-godišnje Zadranke u kafiću u Ulici Benka Benkovića na zadarskoj Meladi.

Djevojku je iz lokve krvi i s teškim tjelesnim ozljedama glave izvukla djelatnica kafića i jedan od gostiju što je i snimljeno nadzornim kamerama, a njezin napadač 31-godišnji Zadranin Darko K. pobjegao je s lica mjesta.

Policija ga je uhitila dan nakon incidenta, te je pod sumnjom da je brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku zadržan u pritvoru Istražnog zatvora u Zadru.

Prema pričama očevidaca, 31-godišnjak je bivšu djevojku najprije verbalno, a onda i fizički napao navodno zbog ljubomore. Zadranka je zadobila teške tjelesne ozljede glave te je hitno prevezena u Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju. U bolnici su joj liječnici doslovce “krpali” lice zbog teških ozljeda te pedalj velike rasjekotine od oka prema nosu.

Snimka je krajnje uznemirujuća, a na zamolbu obitelji oštećene djevojke video je skinut s Youtubea i povučen s medijskih platformi portala zadarski.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:47