NEMIR U KIKIJU

Kriminalac u strahu od državne odvjetnice: 'Stalno se dere, napada, ja se nje bojim!'

- Ono što je državna odvjetnica na prošloj raspravi predložila sudu, a to je papir koji navodno dokazuje namještanje iskaza svjedoka Giljanovića, čista je neistina i to me kompromitira. Taj papir odnosno podsjetnik uopće nije došao do Giljanovića jer je Dean Martedić ili Majstorović, kako se sad preziva, koji ga je imao, taj dan izranjavan i izrešetan, piše Slobodna Dalmacija.

- Ako tko namješta iskaze, to je tužiteljica jer je dovoljno vidjeti iskaze svjedoka iz policije i nakon dvije i pol godine na Državnom odvjetništvu i vidjeti da se iskazi podudaraju u svaku točku i zarez. A kako se netko može sjetiti nekih nebitnih stvari koje su bile prije dvije i pol ili tri godine godine? Časni sude, ja se nje bojim, dere se i napada, stvara nemir i strah u meni, vjerovali vi meni ili ne - pojadao se u utorak sucu Slavku Lozini optuženi Kristijan Stojanović Kiki nakon završetka službenog dijela rasprave.

Stojanoviću se sudi za ubojstvo Ive Stipetića, a baš kad je sudac uspio preko policije osigurati da mu napokon dovedu svjedoka Tihomira Bojića, Stojanovićev odvjetnik Željko Gulišija se razbolio te je ročište trajalo svega desetak minuta, piše Slobodna Dalmacija.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2024 07:12