NISU U SRODSTVU

LUKA MODRIĆ DEMANTIRAO LATINOAMERIČKE MEDIJE 'U Salvadoru mi nisu ubili sestričnu' NJEGOV OTAC 'Zaprepašten sam, prvi put čujem za tu ženu. Da nam je ona rodica, znao bih za nju'

 EPH

>>> NOVO 22:10 Na svojem službenom profilu na Twitteru u četvrtak navečer oglasio se i sam Luka Modrić, koji je u objavi na španjolskom jeziku također demantirao napise latinoameričkih medija da je u Salvadoru ubijena njegova sestrična.

'Vezano uz informacije koje su se pojavile, htio bih razjasniti da osoba ubijena u Salvadoru nije ni u kakvom srodstvu sa mnom', napisao je Modrić.









-----------------------------

Južnoamerički mediji izvijestili su u četvrtak da je El Salvadoru ubijena Susana Areniva Modrić (40), sestrična hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Honduraški portal La prensa piše da je žena oteta u ponedjeljak, a njezino je tijelo pronađeno u srijedu u prtljažniku automobila u gradu Cuscatancingo. Isti portal tvrdi da je ubijena Susana bila u srodstvu s veznjakom Real Madrida i reprezentativcom Hrvatske Lukom Modrićem.

Prema drugim medijima iz Južne Amerike Susana Areniva Modrić tijelo ne nađeno u naselju Vila Real de Cuscatancingo. Žrtva je imala dvojno državljansktvo njemačke i SAD-a. Rođena je u Hrvatskoj, a kao dijete je s roditeljima prvo preselila u Njemačku, da bi kao šestogodišnjakinja doselila u El Salvador.

Živjela je u San Miguelu s dvoje djece i sa suprugom prezimena Areniva.

Uzroci smrti Susane Modrić nisu razjašnjene, a istragu provodi policija. U nekim tekstovima na latinskoameričkim portalima spominje se grebežno umorstvo.

- Ne znam ništa o tom događaju, niti sam ikada čuo za tu ženu za koju su mediji napisali da je Lukina rodica - kazao je za Zadarski.hr Stipe Modrić, otac zvijezde Real Madrida Luke Modrića, nakon što su španjolski mediji objavili vijest da je u Salvadoru oteta i ubijena Lukina 40-godišnja rodica.

- Vidio sam da mediji nešto o tome pišu, ali ja o toj ženi ništa ne znam. Prvi put sam za nju čuo i ostao sam zaprepašten. Da nam je ona rodica je bih sigurno znao za nju. Koliko ja znam u našoj obitelji nemamo rodicu s tim imenom - kazao je Lukin otac šokiran povezivanjem njegovog sina s nesretnom ženom ubijenom u Salvadoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:11