BORI SE ZA ŽIVOT

Malinska: Pijana vozačica (24) ispred diska pregazila djevojku (20)

Sibenik 140503na slici vw-ov terenac touareg "parkiran" na stepenicama spomenika kulture i graditeljstva-mag-

KRK - Teške i po život opasne ozljede zadobila je 20-godišnja djevojka iz Klimna u prometnoj nesreći koja se noćas oko 4 sata dogodila na parkiralištu ispred diskoteke Crossroad u Malinskoj na otoku Krku.

Prema za sada utvrđenim činjenicama, do teške je tragedije došlo kada se 23-godišnja vozačica iz Čavli, upravljajući Volkswagen Touaregom s parkirališta diskoteke uključivala u promet na glavnu otočku magistralu.

Pritom je izgubila nadzor nad upravljačem terenca, te udarila u veliku betonsku vazu na kojoj je okrenuta leđima sjedila nesretna 20-godišnjakinja iz Klimna. Moćni je automobil razbio vazu i podvozjem prešao preko nesretnice koja je pritom zadobila višestruke teške ozljede glave i tijela.

Žurno je kolima Hitne pomoći prevezena u sušačku bolnicu u Rijeci i smještena na Jedinicu intenzivnog liječenja. Prema posljednjim informacijama iz bolnice, njezino je stanje vrlo teško i nalazi se u životnoj opasnosti.

U međuvremenu 23-godišnja vozačica privedena je u Policijsku postaju Krk u kojoj joj je izuzeta krv i urin, a preliminarno alkotestirenje pokazalo je da je Touaregom upravljala pod utjecajem 1.11 promila alkohola u krvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:43