POSLOVI U PULI

Masakri dio međunarodne istrage

Pretpostavlja se da su ubijeni Mladen Popović i Mario Gilg došli dovršiti posao Aleksandra Ausilija i Denisa Dukića

PULA, ZAGREB - Istarska policija potvrdila je da se istražuje povezanost dva krvava zločina, prosinačkog u Šišanu i ovotjednog na Premanturskoj cesti, poveznica kojih je Dino Marinković (38).

Uhićen sa 1,3 kilograma

Ne isključuju da ta dva događaja imaju veze s uhićenjem Drage Grgića (46) iz Zagreba koji je 22. studenoga sa 1,3 kilograma kokaina, vrijednog oko 700 tisuća kuna, zaustavljen s riječke strane tunela Učka. Istražitelji još razotkrivaju prave motive dva zločina u kojima su dvije osobe ubijene, a dvije teško ozlijeđene, u oba slučaja napadači.

Konačan epilog obračuna

Jesu li u Šišanu ubijeni Aleksandar Ausilio (39) iz Rijeke i teško ranjeni Denis Dukić (34) iz Pule k Massimu Morattu (37) poslani po novac za neisporučeni kokain i jesu li na Premanturskoj ubijeni Mladen Popović (40) iz Sesveta i ranjeni Mario Gilg (34) iz Zagreba u Pulu došli dovršiti njihov posao, samo su neka od pitanja na koja istražitelji trebaju odgovoriti, a koja se ovih dana često postavljaju i među Puljanima. Ravnatelj policije Oliver Grbić rekao je da je “pulski slučaj” dio međunarodne istrage koja se vodi već dulje vrijeme i da bi za nekoliko tjedana ona trebala dobiti konačni epilog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:37