NEOBUZDANI BIJES

Metković: Policajac izvan službe udario 18-godišnju djevojku glavom u glavu

Branko K. (23) iz Metkovića je brutalno fizički napao djevojku u disco klubu "Adrenalin" nakon čega je ona zatražila liječničku pomoć prvo u Metkoviću potom i u Dubrovniku. Policajac je suspendiran zbog istrage.
Zagreb, 181009.Britanski trg.Prosvjed stanara Pantovcaka te okolnih ulica poradi lose organizacije parkiranja Zagrebparkinga.Stanari prosvjeduju jer odnedavno nemaju dovoljno mjesta za praking u spomenutoj ulici, te stoga mjesto za svoj automobil traze u ostalim ulicama, neposredno uz Pantovcak.Na fotografiji: policajac koji je upucen na mjesto prosvjeda, uzima osobne podatke jednog od prosvjednika.Foto: Vjekoslav Skledar / CROPIX
 Vjekoslav Skledar/CROPIX

DUBROVNIK - Uz kaznenu prijavu zbog grubog i do sad nezapamćenog nasilničkog ponašanja, u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku priveden je suspendirani policijski službenik Branko K. (23) iz Metkovića.

Branko je uhićen te priveden nakon što je izvanslužbe, odnosno “u civilu” tijekom noći između subote i nedjelje 24. na 25. listopada oko 2,40 sati u disco klubu “Adrenalin” u Metkoviću, nedaleko od gradskog Autobusnog kolodvora, brutalno fizički napao 18-godišnju djevojku M.M. iz Metkovića.

Prema riječima glasnogovornice PU dubrovačko-neretvanske Marije Gjenero 'djevojka je prijavila policajca nakon fizičkog napada zbog kojeg je liječničku pomoć potražila u Domu zdravlja Metković iz kojeg je upućena u Opću bolnicu Dubrovnik, a odatle puštena na kućnu njegu'.

Policajac u civilu se nasilnički ponašao prema djevojci između 1 i 2,30 sati, a neslužbeno smo doznali kako ju je tom prilikom ugrizao za nos te “po bosanski” udario glavom o glavu! Zbog tog je neprimjerenog ponašanja načelnik PU dubrovalčko- neretvanske Tonči Glumac suspendirao i do daljnjeg udaljio iz službe agresivnog policajca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:00