LOPOVI BEZ DUŠE

Mihael (4): Striček lopov, vrati mi moj motorić

Mihaelu Horvatinoviću, četverogodišnjaku iz Bjelovara, bezdušni su lopovi iz dvorišta kuće ukrali najdražu igračku, maleno vozilo quad s akumulatorom

BJELOVAR - Mihaelu Horvatinoviću, četverogodišnjaku iz Bjelovara, drski su lopovi iz dvorišta obiteljske kuće ukrali najdražu igračku, maleno vozilo quad s akumulatorom. Tko su bezočni kradljivci koji su rastužili malenoga Mihalea zasad nije poznato jer policija i dalje provodi istragu. No dječakovi roditelji šokirani su spoznajom da lopovima očito više ništa nije sveto. - Tata ga je ostavio u dvorištu iza kuće i netko mi ga je ukrao - ispričao nam je prošli tjedan tužnim glasom maleni Mihael.

Kazao je kako bi htio da mu lopovi vrate njegov motorić da se opet može voziti. Dodao je da sada nema ništa osim bicikla koji mu je premalen, pošto ga je prerastao. - Nestanak smo primijetili u četvrtak i odmah prijavili policiji - kazao je Davor Horvatinović, Mihaelov otac, i dodao kako je motor često stajao u dvorištu, a nije ni sanjao da bi ga netko mogao ukrasti.

Bio je udaljen tek desetak metara od ulaznih vrata, a posvuda uokolo su obiteljske kuće i cesta kojom uvijek prolaze auti i pješaci. Kaže kako je sina strašno pogodilo saznanje da više nema njegovog motora i kako je plakao nekoliko dana zaredom.

- Motor modela Corral T-rex, 12 volta, naručio sam 2009. godine za Mihaela čak iz Italije jer ga u Hrvatskoj nije bilo za kupiti, a platili smo ga oko 2300 kuna - objasnio nam je Davor.

- Ne mogu uopće zamisliti kome bi palo na pamet ukrasti djetetu motor, s time da je punjač za akumulator ostao kod mene, pa ga lopov ne može niti prodati - ogorčeno priča otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:37