SUDSKA ODLUKA

MLADEN GRDOVIĆ SE IZVUKAO NA SUDU Imao je 3,6 promila kada se njegov Jaguar zabio u betonski zid, sud uvažio njegovu žalbu da nije bio za volanom

    AUTOR:
    • Božana Sviličić

  • OBJAVLJENO:
  • 20.11.2018. u 22:03

Luka Gerlanc / CROPIX

 

Iako je policija s vjetrobranskog stakla i mjesta vozača izuzela tragove krvi i kose “koja po boji odgovara boji kose Mladena Grdovića”, a on je te večeri završio u bolnici s ozljedama glave, Visoki prekršajni sud RH utvrdio je kako nije sigurno da je baš zadarski pjevač vozio Jaguar kojim je sa 3,6 promila krajem prosinca 2016. udario u zid u Arbanasima.

Sud je, naime, uvažio Grdovićevu žalbu, u kojoj je on naveo kako je njegov Jaguar kobne večeri vozio netko iz društva, a da je on, upravo zato što je bio pijan, cijelo vrijeme bio na mjestu - suvozača. Pojasnio je kako je vozač nakon nesreće napustio auto, a da je on ostao na mjestu suvozača, što su u postupku potvrdili svjedoci Tomislav Marinović i dr. Martin Nonković, te vozač i liječnik Zavoda za hitnu medicinu. Oni su decidirano izjavili da su dolaskom na mjesto nesreće Grdovića zatekli na mjestu suvozača.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo