SUPRUŽNICI ZAJEDNO U SUDU

Mladen i Brankica međusobno su se fizički obračunali

 Nikola Vilić / CROPIX

Policija je za nasilje u obitelji prijavila i Mladen Grdovića i njegovu suprugu zbog nasilja i oboje su jučer iza 15 sati nakon što su ispitani u Prekršajnom sudu u Zadru pušteni, a izbjegli su novinare izašavši na stražnji izlaz U četvrtak popodne, kako smo neslužbeno doznali nije donesena sudska odluka, već če ona biti donesena naknadno.

I Brankica i Mladen Grdović zajedno su u četvrtak popodne sjedili na klupi ispred sudnice dežurnog suca zadarskog Prekršajnog suda čekajući da ih službenica pozove da daju iskaze, nakon čega će sudac donijeti odluku o kazni nakon treće prijave protiv pjevača zbog obiteljskog nasilja, triježnjenja u policiji i noći provedene na Odjelu psihijatrije zadarske bolnice.

Sukob zbog torbice

Problematični zadarski pjevač Mladen Grdović u četvrtak ujutro prepraćen je u policiju, a nakon obrade sucu za prekršaje. U utorak tijekom noći Grdović je kući došao alkoholiziran i, navodno, svojoj supruzi Brankici nanio lakše tjelesne ozljede, a u žučnoj svađi pjevač je razbio i stol te ga je supruga ponovno prijavila policiji. Njegov menadžer Ljubo Šeperić potvrdio nam je da se Grdović osjeća dobro te da, nakon što da iskaz u policiji, čeka odluku suca za prekršaje.

- Mladen je skroz u redu. Nakon što mu je policija došla kući, odmah su ga odveli na psihijatriju, a doktorica ga je pustila odmah ujutro. Ravno iz bolnice otišao je na policiju pa sucu za prekršaje. Utučen je, plače i doziva Brankicu. Čuo sam se i s njom. Rekla je da nosi Schanzov ovratnik, ali da je Mladen nije udario, već da je jače trznula glavom kad je on prevrnuo stol. Sad oboje moraju dati izjavu pa ćemo vidjeti što će biti - rekao je Šeperić. Napomenuo je da o odluci suca, mogućem puštanju, zadržavanju ili pak novčanoj kazni može tek nagađati s obzirom na to da se ne radi o prvoj prijavi za obiteljsko nasilje.

Otišla je od kuće

Grdovićev menadžer također je napomenuo da u trenutku kad je policija došla u pjevačevu kuću u zadarskom naselju Arbanasi Brankica nije bila tamo, nego u svom stanu gdje je i jučer boravila. Grdoviću je nakon privođenja izmjereno 1,8 promila alkohola u krvi.

- Čuo sam se s oboje telefonski i jedno i drugo su utučeni. Ma oni su vam kao djeca, grle se, ljube, pa naprave neku glupost, ali ne mogu jedno bez drugoga. Nije da su među njima konstantne tenzije. Posvađali su se oko neke torbe. Znate kako to ide: ‘Daj mi torbu, ne dam ti...’ Mladen je bio malo pod alkoholom, gurnuo je stol i tako je počelo - rekao nam je Ljubo Šeperić. Nakon ročišta rekao nam je da mu nije poznat ishod postupka.

Zbog obiteljskog nasilja, točnije verbalnih prijetnji supruzi Brankici i bratu Paolu 2009. Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Nakon svađe sa suprugom Grdović je priveden i 2010. i opet uvjetno osuđen, taj put na 20 dana zatvora. Prije tri godine zaradio je prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je Brankica prijavila jer je vikao na nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2022 03:56