ZLOČIN U CIMERMANOVOJ

MLADI LIJEČNIK KOJI SE PRVI NAŠAO NA MJESTU KRVOPROLIĆA 'Potresen sam, prizor je bio zastrašujući. Krvi je bilo posvuda, tijela izrešetana...'

Boris Kovačev/CROPIX; Ranko Šuvar/CROPIX; Damjan Raknić/JUTARNJI.HR

 

Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti.

Nezapamćeno krvoproliće počinio je Igor Nađ koji je nakon masakra pobjegao, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Na mjesto zločina u kući u Cimermanovoj zagrebačka Hitna pomoć uputila je tri ekipe liječnika i tri vozila no kad je prva ekipa došla na lice mjesta, liječnici su jedino mogli konstatirati smrt šest osoba, a bebu koja nije bila ozlijeđena odvezli su u KBC Zagreb. U međuvremenu je beba stara dva mjeseca prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.

Damjan Raknić

Kuća u kojoj je počinjeno krvoproliće

 

Mladi liječnik koji se prvi našao na mjestu krvoprolića kaže da je jako potresen jer je prizor bio zastrašujući.

- Krvi je bilo posvuda, a tijela izrešetana, rekao je.

Ekipa koja je prva stigla na Kajzericu, kažu u zagrebačkoj Hitnoj pomoći, poslana je na odmor ne bi li se psihički pokušali oporaviti od strašnog prizora koji su zatekli.

 

Također, kažu da nažalost da su se ostale dvije ekipe odmah vratile u bazu jer nažalost nisu mogle pomoći ubijenima.

FOTOGALERIJA: Očevid u Cimermanovoj ulici, mjestu gdje je počinjeno šesterostruko ubojstvo

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo