KAZNENA PRIJAVA

MLADI TURSKI MORNAR POKUŠAO SILOVATI SPLIĆANKU Žrtva počela vrištati, a nasilnik bježati, no sustigli su ga građani

    AUTOR:
    • Vladimir Urukalo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2018. u 22:03

Split, 281117
Policija je trakom ogradila podrucje na prilazu ugostiteljskog objekta Obojena svjelost vlasnika Dragana Jurisica Jenkija na splitskom predjelu Kastelet. Radnici iznose inventar prije pocetka uklanjanja spornog dijela objekta.Na fotografiji: policijsko osiguranje na prilazu Obojenoj Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Ilustracija

Na splitsko Županijsko državno odvjetništvo u srijedu će uz kaznenu prijavu za pokušaj silovanja na ispitivanje biti priveden 26-godišnji mornar, državljanin Turske, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema kaznenoj prijavi policije, koja o ovom slučaju nije izvijestila javnost, Turčin je u ponedjeljak nešto prije ponoći kraj ambulante na Ravnim njivama napao 68-godišnju Splićanku, pokušavajući je nasilno spolno zlostaviti.

Prema neslužbenim informacijama, zaskočio ju je u neposrednoj blizini zgrade u kojoj žena živi te ju je bacio na pod i pokušao joj je skinuti hlače, no kako je ona počela vrištati i dozivati u pomoć, priskočili su susjedi koji su čuli krikove.

Mladi je mornar, kad je vidio da su se uzbunili susjedi, počeo bježati prema Sjevernoj luci odnosno brodu na kojem plovi i koji je tamo bio usidren. No, nekoliko Splićana ga je sustiglo i svladalo do dolaska policije, a on je navodno izvukao putovnicu i počeo vikati da je stranac i moliti ga ne tuku.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo