SLETIO S CESTE

Mladi vozač ispao iz Passata i poginuo

Noćas oko tri sata 26-godišnjak je iz još neutvrđenih razloga izletio na potpuno ravnom dijelu Stare karlovačke ceste. Kobno je bilo to što nije bio vezan
Karlovac, 011109.Prometna na D1 u DraganicuU mjestu Goljaki u opcini Draganic na D1, Staroj karlovackoj cesti, jutros oko 3.20 sati nakon izlijetanja s ceste automobilom marke VW Passat smrtno je stradao 26-godisnji Ozaljcanin.Foto: Mario Pusic / Cropix
 Mario Pušić / Cropix

KARLOVAC - U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 3.20 sati dogodila na D1, odnosno Staroj karlovačkoj cesti u mjestu Goljaki u općini Draganić, smrtno je stradao 26-godišnji Ivica Šebečić iz Zorkovca nedaleko Ozlja, dok je njegov suvozač, 29-godišnjak iz Draganića, prošao samo s lakšim ozljedama.

Upravljajući automobilom marke VW Passat u smjeru Karlovca na potpuno ravnom dijelu ceste iz neutvrđenih razloga sletio je s ceste desno na travnjak te se nakon nekontrolirane 50-metarske voľnje vozilo zaustavilo na krovu.

Nesretni vozač uslijed prevrtanja je ispao iz automobila i na mjestu preminuo. Do 6 sati, dok je trajao policijski očevid, promet se ovom dionicom ceste odvijao naizmjenično jednim kolničkim trakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:08