OKRŠAJ

MLADIĆ SE BORI ZA ŽIVOT NAKON MASOVNE TUČNJAVE U VINKOVCIMA U obračunu navodno sudjelovao i sin saborskog zastupnika, tučnjava bila dogovorena?

Split, 141216. Oko 21 h na krizanju Busiceve i Vukovarske ulice dogodila se teska prometna nesreca u kojoj su sudjelovala dva vozila, ima teze ozljedjenih.
Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
Zvonimir Barisin / Ilustracija / CROPIX

Od posljedica tučnjave koja se u Vinkovcima dogodila u noći s utorka na srijedu oko 1:30 sati teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je mladić iz Andrijaševaca, dok je još jedan mladić zadobio lake tjelesne ozljede. Mladić iz Andrijaševaca, koji je najgore prošao u ovoj tučnjavi htino je iz Opće županijske bolnice Vinkovci prebačen u KBC Osijek s ozljedama opasnim po život.

- Policija je dojavu o tučnjavi dobila iz Opće županijske bolnice Vinkovci, gdje su liječničku pomoć zbog lakših tjelesnih ozljeda zatražila dvojica sudionika tučnjave. No, jednome se u međuvremenu stanje pogoršalo zbog čega je hitno prevezen u KBC Osijek - doznali smo iz PU vukovarsko-srijemske, iz koje poručuju kako rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Prema neslužbenim informacijama u tučnjavi koja se dogodila u centru Vinkovca sudjelovalo je više mlađih osoba, a navodno je među njima bio i sin jednog saborskog zastupnika s vinkovačkog područja. Nismo dobili potvrdu je li on druga osoba koja je zatražila liječničku pomoć u vinkovačkoj bolnici. Isto tako, ne može se još uvijek pouzdano ustvrditi ni tko je mladiću iz Andrijaševaca zadao udarce i teške tjelesne ozljede, odnosno je li to bila jedna ili više osoba. Pogotovo ako je točna informacija da je to bila grupna i k tomu, navodno, i dogovorena tučnjava između dviju sukobljenih strana.

Kontaktirali smo i obitelj mladića koji leži u osječkoj bolnici, ali su nam rekli da ne žele davati nikakve izjave, pa nam nisu htjeli reći ni o kakvim je ozljedama riječ. Pokušali smo stupiti u kontakt i sa saborskim zastupnikom čiji je sin navodno sudjelovao u tučnjavi, ali on se na naše pozive nije javljao.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo