HRABRI ZA VOLANOM

Mladić vozio bez dozvole i izazvao trostruki sudar

 Srećko Niketić/CROPIX

POREČ – U trostrukom sudaru koji se u petak navečer oko 23.30 sati dogodio na cesti Poreč – Novigrad kod tancije Vodopija stradalo je šest osoba.

Nesreća se dogodila kada je M.U. (24) s područja Slavonskog Broda s „alfa romeom“ vozeći iz smjera Tara prema Poreču, zbog neprilagođene brzine po izlasku iz lijevog zavoja, izgubio nadzor nad vozilom.

Prešao je na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom automobila udario u prednji dio „VW passata“ njemačkih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao njemački državljanin T.G.W. (42).

Nakon udara „alfa romeo“ se zarotirao i lijevim bočnim dijelom udario u prednji dio „ford escorta“, kojeg je iz smjera Poreča vozio S.M. (54) iz Tara.

U prometnoj nesreći, koju je vozeći „alfa romeo“ bez vozačke dozvole skrivio M.U. (24), teške ozljede su zadobila trojica vozača automobila, te putnici iz „alfe“ M.I. (28) i Z.T. (30).

Svi su zadržani na liječenju u pulskoj Općoj bolnici.

Putnica iz „passata“, Njemica K.W (42) zadobila je lakše ozljede i puštena je kući.

Prizor na mjestu prometne nesreće bio je stravičan, o čemu govori i podatak da su vatrogasci i liječnici svim snagama oko 40 minuta iz totalno uništene „alfe“ izvlačili vozača i jednog putnika.

Je su li sudionici prometne nesreće bili pod utjecajem alkohola, za sada nije poznato, no saznajemo da je policija prilikom očevida, koji je potrajao do 3 sata poslije ponoći, u „alfa romeu“ pronašla bocu votke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:07