DIVLJAO PO PULI

Mrtav pijan skrivio dvije prometne nesreće i s obje pobjegao

D.Z. (52) iz Medulina u utorak navečer s 2,36 promila alkohola u krvi vozio se svojim Mercedesom SLK 230
Jastrebarko 210310.U 00 50 sati na DC-310 kod mjesta Cabdin prilazna cesta AC-A1 dogodila se prometna nesreca u kojoj je naletio osobni automobil na pjesaka koji je smrtno stradao.Na slici ocevid u tijeku povodom smrtno stradalog pjesaka.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

PULA - D.Z. (52) iz Medulina u utorak navečer s 2,36 promila alkohola u krvi skrivio je dvije prometne nesreće s obje pobjegavši. On je najprije oko 18.40 sati svojim Mercedesom SLK 230, zbog neprilagođene brzine, skretavši iz Flaciusove u Arsenalsku ulicu, izgubio nadzor nad autom i u potpunosti prešao na suprotni kolnički trak.

Udario je pritom u bočni dio Hyundai Accenta kojeg je vozila S.Š. (32) iz Pule. D.Z. se nije zaustavio već je nastavio svoj put. Nedugo nakon toga u 19 sati u oštrom nepreglednom zavoju izvan naselja Premantura također je izgubio nadzor nad svojim Mercedesom.

Prešao je na suprotni kolnički trak u kojem je u tom trenutku iz suprotnog smjera u Opel Kadetu naišao K.K. (37) iz Premanture. Ni tada se pijani D.Z. nije zaustavio. Zaustavila ga je međutim u 20.10 sati na Premanturskoj cesti policija, koja ga je odmah uhitila i sprovela u policijsku postaju gdje je zadržan preko noći tj. do otrežnjenja.

Protiv „veselog“ vozača bit će podnijete prekršajne prijave zbog izazivanja prometne nesreće, vožnje pod utjecajem alkohola, neprilagođene brzine i bijega s mjesta nesreće. U prometnim nesrećama vozači nisu ozlijeđeni već je nastala samo materijalna šteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:58