TRAGEDIJA KOD SISKA

MUŠKARAC POGINUO KAD JE PAO S TRAKTORA, VOZAČ BIO PIJAN Pao je s prikolice na kolnik, suvozač bio još više alkoholiziran

 Braco Ćosić/CROPIX

U ponedjeljak 19. veljače na cesti između Cerovljana i Hrvatske Dubice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Kako je utvrđeno očevidom kojeg je na mjestu događaja vodila županijska državna odvjetnica, nesreća se dogodila pred ulazom u Hrvatsku Dubicu, oko 12.45 sati.

Utvrđeno je da je 60-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 0,57 promila upravljao traktorom sisačkih registracija, s priključenom neregistriranom i neosiguranom traktorskom prikolicom, na čijem se rudu nepropisno prevozio 49-godišnji muškarac.

Taj je 49-godišnjak dolaskom na blagu uzbrdicu iz za sada nepoznatih razloga pao na kolnik i smrtno stradao. Uz vozača se u traktoru kao putnik nalazio i 63-godišnjak, kojemu je također utvrđena alkoholiziranost od 1,40 promila.

Županijska državna odvjetnica naložila je obdukciju tijela preminulog.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozača traktora bit će podnesena kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:48