VIRALNI HIT

FOTO: NESVAKIDAŠNJI PRIZOR NA POGREBU Pijani svećenik zalegao uz lijes: 'Posrtao je i padao po putu do groblja, pa su ga morali ubaciti u prikolicu'

 Facebook

Slika usnulog svećenika tijekom jednog pogreba, postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, svećenik iz sela Drugovac kraj Smedereva u Srbiji malo je previše zavirio u čašicu pa je legao da se odmori na traktorsku prikolicu – odmah uz lijes s tijelom pokojnika za čiji sprovod je bio zadužen.

Fotografija je nastala 11. ožujka, a naknadno su se javili i svjedoci ovog događaja koji su potvrdili da je slika autentična.

'Pop je bio toliko pijan da je posrtao i padao po putu do groblja, pa su ga morali ubaciti u prikolicu. Usput je pop izgubio svijeću, ali ipak je pokušao da održi opijelo, pridržavajući se za spomenik pokojnika. Sa sahrane su ga kući dovezli kombijem', rekao je 'Novostima' izvjesni Darko P.

Mještani inače kažu da je svećenik poznat po tome što voli popiti, no za dva mjeseca ionako ide u penziju, pa sad jednostavno čekaju da ode. Bilo je i slučajeva kad su ljudi koji su se željeli vjenčati, krstiti ili obaviti koji drugi od crkvenih sakramenata, jednostavno otišli u neku drugu župu.

'Kada mi je trebao krstiti dijete, bio je toliko pijan da sam zamalo otkazao sve', rekao je jedan mještanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:42