HOROR

'NE MOŽEMO VJEROVATI DA GA VIŠE NEMA' U strašnoj prometnoj nesreći na otoku Murteru poginuo mladi boksač, pred njega izletio auto i oduzeo mu prednost

 
u krugu: Valentin Kajtazi
 CROPIX, Facebook

U subotu, 40 minuta iza ponoći, u šibenskoj bolnici je od zadobivenih teških ozljeda u prometnoj nesreći preminuo 27-godišnji mladić iz Tisnoga Valentin Kajtazi, inače, član šibenskog Kick-boksing kluba 'Petar Krešimir'.

- Do prometne nesreće je došlo u petak u 23:30 sati na glavnoj prometnici u Tisnome, na cesti D-121, kada je 64-godišnji vozač osobnog automobila Ford skrećući ulijevo sa sporedne ceste na glavnu, oduzeo prednost prolaska 27-godišnjem vozaču motocikla. U sudaru je motociklist zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je, nažalost, sat i deset minuta nakon nesreće preminuo u Općoj bolnici Šibenik - kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

S tugom i nevjericom pogibija Valentina Kajtazija primljena je u Tisnome, te u njegovom Kick-boksing klubu 'Petar Krešimir' iz Šibenika.

- Svi u klubu ostali smo šokirani ovog tragičnom viješću. Valentin je bio naš uzoran član, boksač u poluteškoj kategoriji. Imao je niz zapaženih nastupa proteklih godina na prvenstvima Hrvatske u klasičnom boksu u kategoriji do 81 kilograma. Ove godine zbog ozljede nosa i operacije Valentin nije nastupio na državnom prvenstvu. Ne možemo vjerovati da ga nema - kazao nam je Joško Sunara, trener u KBK-u Petar Krešimir iz Šibenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:56