INCIDENTI NAKON PRESUDE

Neredi u Bibinjama: Petorica mladića uhićena jer su rušili bor na magistralu

Uz dvojicu mladih "drvosječa", na Jadranskoj magistrali i sinoć su paljene automobilske gume
Pakostane, 160411.U noci sa petka na subotu policija i vatrogasci imali su preko 20 intervencija na cestama izmedju Zadra i Pakostana. Palile su se gume te rusila stabla i granje po cestama. Na slici: zapaljena guma.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

ZADAR - Policija je u nedjelju navečer u Bibinjama pokraj Zadra uhitila više mlađih osoba nakon što su na Jadransku magistralu srušili dva zapaljena bora. Prema prvim informacijama iz policije, uhićeni se još nalaze u policiji gdje je nad njima zavedena kriminalistička obrada.

- Uhićeno je o više mlađih osoba, a tek nakon završetka kriminalističke obrade moći će se više kazati o okolnostima incidenta - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Neslužbeno međutim doznajemo da je riječ o petorici Bibinjaca koji su oko 22 sata uhvaćeni na licu mjesta nakon što su ispilali i srušili dva bora na cestu. Srušena stabla su još sinoć uklonili vatrogaci koji su pak u nedjelju navečer na širem području Zadra morali interevenirati više puta zbog zapaljenih guma koje su gorjele kod Vrane, u Radašinovcima, Biogradu, te u Jankolovici.

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe odmah su po dojavi ugasili požar i uklonili gume sa ceste. U noći sa subote na nedjelju u otvorenom skladištu komunalnog poduzeća „Juština“, u Pakoštanu izgorjelo je 30-ak plastičnih kontejnera zapremine 1100 litara, a oko 23 sata zaprimljena je i dojava da u Vrani gori napuštena kuća, dok je u 2.48 na Smiljevcu gorio kontejner za smeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 01:31