GNJUSNI DETALJI

Nezaposleni zidar uhićen zbog bludničenja nad maloljetnicom, on za sve okrivio punicu

Ako se muškarcu i sudskim putem dokaže krivnja, prijeti mu višegodišnji zatvor
Ilustracija
 Mario Pusic/Cropix

Zbog bludničenja nad maloljetnom sestrom svoje djevojke, pred kojom se ujedno i samozadovoljavao, 30-godišnji nezaposleni zidar s istoka Hrvatske suočio se s optužnicom tužiteljstva. Njegov krimen datira od ljeta 2019. dok je boravio u kući djevojčinih roditelja. Točnije u sobi gdje su njegova djevojka i on, te sestra školarka spavali.

Tijekom noći, prema optužnici, ustao se iz kreveta i odšetao do kreveta na kojem je spavala maloljetnica. Iz gaća je izvadio svoje spolovilo i samozadovoljavao se dok je drugu ruku zavukao pod deku i počeo dirati školarku. Prestravljena curica ga je odgurnula, a on se navodno nakon toga vratio u krevet gdje je nastavio sa samozadovoljavanjem. Pritom je gledao pornografiju na mobitelu i glasno uzdisao sve dok nije zaspao.

Policija je za tu gnjusnu epizodu doznala s odmakom od godine dana jer je maloljetnu žrtvu bilo sram i strah, te je na kraju prijavljen za spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina kao i za zadovoljenje pohote pred djetetom.

Kako doznajemo, negirao je gnjusni čin svaljujući krivnju na svoju punicu koja se tih dana bila posvađala s njim i drugom kćeri.

Inače, obitelj je od ranije pod nadzorom Centra za socijalnu skrb te su majci maloljetne žrtve i okrivljenikove djevojke izricane mjere zbog propusta u roditeljskoj skrbi.

Ako se muškarcu i sudskim putem dokaže krivnja, prijeti mu višegodišnji zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:39