TRAGIČAN KRAJ BURNE VEZE

NJEZINA OBMANA NIJE USPJELA, PRIJETI JOJ 40 GODINA ZATVORA U Zagrebu likvidirala muškarca kojeg je voljela, a onda ga još optužila za silovanje

 
 Željko Puhovski / CROPIX

Policija je 41-godišnju B. M. koja je u četvrtak u podnevnim satima u njezinome stanu na Vrapču izbola nožem svojega dečka Dražena P., prijavila za teško ubojstvo na okrutan ili podmukao način, te joj prijeti kazna do 40 godina zatvora.

B.M. je jučer predana zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega će tužiteljstvo protiv nje predložiti istražni zatvor. Na ovako teško kvalifikaciju policija se, po svemu sudeći, odlučila zbog prirode ozlijeda koja je B.M. nanijela Draženu P. Naime, obdukcijom je utvrđeno da ga je nožem izbola u prsa, leđa i glavu.

Također, na osnovi rezultata nakon pregleda, policija je odbacila tvrdnje B.M. koja je tvrdila da je svojeg dečka izbola zato jer ju je silovao. Policija je utvrdila da su prije ubojstva oboje u njezinome stanu pili alkoholna pića.

Podsjetimo, B.M. je nazvala policiju te im rekla da je žrtva silovanja, a kada su policajci došli, zatekli su nju oblivenu krvlju, a u drugoj sobi beživotno tijelo Dražena P. B.M. je prevezena u bolnicu, a i tamo je inzistirala na tome da je bila silovana, odnosno da se branila. Kako smo već objavili, B.M. je i prošle godine već bila prijavljivana zbog pokušaja ubojstva Dražena P., no nakon tog incidenta oni su se navodno pomirili te nastavili vezu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:08