TEŽAK SUDAR

NOVI DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE TEŽE OZLIJEĐEN SAVJETNIK PREDSJEDNICE RH Madžar je u BMW-u koji se zabio u Peugeot bio suvozač saborskom zastupniku

 
Tomislav Madžar
 Biljana Blivajs / CROPIX

Za upravljačem BMW-a koji se u noći s četvrtka na petak oko 2.30 na raskrižju državne ceste Osijek-Vukovar u blizini Bobote sudario s Peugeotom bio je, kako neslužbeno doznajemo, Marijan Kustić (43), direktor natjecanja, nogometnog razvoja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu te HDZ-ov saborski zastupnik.

Na suvozačevom mjestu, kao što smo već izvijestili, bio je dr.sc. Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Republike za zdravstvo i sport, a on je u nesreći teže ozlijeđen. Slomljena mu je ključna kost, a stradalo mu je i nekoliko rebara te je najprije bio hospitaliziran u vukovarskoj Općoj bolnici, odakle je prebačen u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

BMW kojim je upravljao Kustić kretao se iz smjera Vere te se, došavši do raskrižja s državnom cestom, nije zaustavio na obavezni znak zaustavljanja.

Zagreb, 220218.
Hotel Hilton, dvorana Oliva.
Konferencija za medije  Hrvatskog nogometnog  saveza sa Marijanom Kusticem.
Na fotografiji:  Marijan Kustic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX
Marijan Kustić

U tom je trenutku iz smjera Osijeka naišao Peugeot te je došlo do sudara. Nastradao je i Punto koji je došao iz smjera Bobote. Teže tjelesne ozljede zadobio je i putnik u Peugeotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:04