ODRŽANO PRIPREMNO ROČIŠTE

NOVI DETALJI SLUČAJA BRUTALNOG UBOJSTVA NA OBALI DRAVE Djevojci koja je zadala fatalni ubod bivšem dečku sudit će iza zatvorenih vrata

Bivša djevojka Nikole Tureka, Nuša Bunić, na saslušanju se odlučila za šutnju

Suđenje Nuši Bunić (21) zbog ubojstva 30-godišnjeg Nikole Tureka, kojega je nasmrt ubola 15. lipnja prošle godine na livadi u predjelu Pri beli kipi pokraj Drave, bit će zatvoreno za javnost.

Odlučeno je to na pripremnom ročištu, a sljedeće rasrpave zakazane su za 26. i 27. veljače. Sutkinja Ljiljana Kolenko udovoljila je zahtjevu njezina branitelja, odvjetnika Domagoja Krpine, s čime se suglasilo i tužiteljstvo. Zastupnici oštećenih, obitelji Turek, tražili su da suđenje bude otvoreno za javnost, ali je sud, s obzirom na to da je branitelj optužene rekao da će se govoriti o nekim initimnostima optužene, udovoljio zahtjevu obrane.

Kao što smo objavili u Nedjeljnom Jutarnjem, Nuša Bunić je Nikolu Tureka, s kojim je bila u vezi koju su prekinuli, pozvala da dođe na dogovoreno mjesto na Dravi gdje ga je pokraj njegova osobnog automobila ubola nožem i pritom mu prerezala lijevu karotidnu arteriju. Nikola Turek je preminuo poslije dva dana u varaždinskoj bolnici.

Nuša Bunić tvrdila je da ju je Nikola Turek napao i pokušao silovati te je nakon događaja otrčala do portirnice udaljene 450 metara u kojoj je radio portir kojemu je njezin otac, kao bivši zapovjednik varaždinskih specijalaca, bio nadređen. Ondje se istuširala i obukla čistu odjeću, a tek nakon toga je odvedena u policiju. Nuša Bunić dosad nije željela iznositi svoju obranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 15:44