VAPAJ

'NUDIM 10.000 EURA U KEŠU, NAĐITE MI ONOGA TKO MI JE OVO NAPRAVIO!' Hrvatski poduzetnik u potrazi za krivcem koji mu je uništio teško stečenu imovinu

 
 Bozidar Vukicevic / CROPIX

Vlasnik kamiona koji su izgorjeli u utorak rano ujutro u Splitu nakon podmenutog požara, putem Facebooka je ponudio nagradu od 10 tisuća eura onome tko mu pomogne pronaći krivca.

U svojoj objavi na Facebooku Ivan Batalić pozvao je kolege, znance i poznanike da podijele njegovu potragu za informacijom o počinitelju, a ostavio je i svoj broj mobitela.

- Ekipa, kolege znanci i poznanici... Molim dijelite ovo! Nudim nagradu 10.000 eura u KEŠU za informaciju o namjernom paljenju mojih teško stečenih kamiona, napisao je Batalić u statusu.

Prema prvim informacijama, šteta u podmetnutom požaru koji je kod splitskog terminala TTTS-a zahvatio tri teretna vozila, od kojih je jedno potpuno izgorjelo, veća je od 60 tisuća eura (oko 450.000 kuna).

Policijskim očevidom utvrđeno je kako je uzrok požara otvoreni plamen ili žar, zbog čega je policija počela kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:44