SAMOOBRANA?

Obračun kod Velike Gorice: Mušakarac napao partnericu, ona ga ubola nožem

Odmah je na mjestu događaja uz policiju pristigla i Hitna pomoć koja je muškarca odvezla u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede

Ilustracija

 Ronald Gorsic/Cropix/

Sukob u obiteljskom krugu kasno sinoć na velikogoričkom području rezultirao je ozlijeđivanjem zbog čega je na kraju intervenirala Hitna pomoć ali i policija.

Naime, oko 20 sati u obiteljskoj kući 47-godišnjak i njegova 49-godišnja partnerica, inače državljanka Srbije, su se žestoko posvađali. Verbalni sukob je na kraju rezultirao fizičkim obračunom u kojem je, pretpostavlja se u samoobrani, 49-godišnjakinja posegnula za nožem kojim je muškarca ubola.

Odmah je na mjestu događaja uz policiju pristigla i Hitna pomoć koja je muškarca odvezla u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede radi kojih je hospitaliziran.

U istoj bolnici je, međutim, i 49-godišnjakinji pružena liječnička pomoć, a nakon otpuštanja s bolničkog liječenja preuzet će ju policija kako bi se nad njom provelo kriminalističko istraživanje te utvrdile sve okolnosti ovog obračuna. Hoće li to policija tretirati kao pokušaj ubojstva ili blažim oblikom poput nanošenja teške tjelesne ozljede, ovisit će i o prikupljenim dokazima te medicinskoj dokumentaciji odnosno načinu zadavanja ozljeda i jesu li ugroženi bili njegovi vitalni organi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:27