NASILNIČKO PONAŠANJE

OBRAČUN U DUBROVNIKU Maskirani pripadnici navijačke skupine upali u kafić pa kamenovali goste, pripadnike druge navijačke grupe

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2018. u 23:30

Karlovac, 130715.
U karlovackom naselju Dreznik doslo je do pucnjave oko 17.20 sati. Prema prvim informacijama muskarac je sa puskom upucao svoju suprugu i potom sebi pokusao oduzeti zivot. Lijecnici se u karlovackoj bolnici bore za njegov zivot.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / HANZA MEDIA

Ilustracija

Zbog nasilničkog ponašanja do kojeg je došlo u noći s utorka na srijedu prošlog tjedna ispred jednog kafića u Mokošici na području Dubrovnika u dubrovačko je Općinsko državno odvjetništvo uz kaznenu prijavu priveden 22-godišnjak.

Kako je priopćio DORH, za njega se osnovano sumnja da je spomenute noći oko 3:15h zajedno s nekolicinom pripadnika jedne navijačke skupine maskiran došao pred kafić s ciljem da se potuče s njegovim gostima, za koje je znao da su pripadnici druge navijačke skupine.

Kako se dalje navodi u priopćenju, ispred kafića je u jednom trenutku nasrnuo na 25-godišnjaka te ga u više navrata udario palicom, rukama i nogama nanijevši mu pritom tjelesne ozljede.

- Osnovano se sumnja da je potom, zajedno sa za sada još jednim nepoznatim muškarcem, ušao u caffe bar noseći sa sobom palicu, kamenje i signalnu baklju i počeo kamenjem gađati goste caffe bara te je aktivirao signalnu baklju i otvorenim plamenom mahao prema gostima, navodi DORH u priopćenju.

Sudac istrage dubrovačkog Županijskog suda je 22-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Identitet mladića nije objavljen, a nije objavljeno ni kojoj navijačkoj skupini pripada kao ni kojoj skupini pripadaju gosti kafića.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo