PRONAĐENO TIJELO

Okrutan zločin u Đakovu: Ženu (37) ubio i ugurao u šaht!. Policija: Intenzivno tragamo za ubojicom

Policija intenzivno traga za ubojicom, izvijestila je danas PU osječko-baranjska. Ženu su, kako doznajemo, u utorak pronašli komunalni djelatnici. Jučer je utvrđeno da je ubijena
 Vlado Kos / CROPIX

ĐAKOVO - Žena (37), koja je u utorak oko 15 sati pronađena mrtva u otvorenom šahtu neposredno uz poslovnu zgradu Mimoza u Đakovu ubijena je, a policija još uvijek traga za, još uvijek nepoznatim, počiniteljem.

Ženu su, kako neslužbeno doznajemo, u utorak pronašli komunalni djelatnici, nakon čega je prevezena u KBC Osijek gdje je u srijedu utvrđeno da je usmrćena, no zbog istrage koja traje, policija još uvijek ne želi objaviti više detalja o ovom događaju.

U trenutku kada je pronađena, žena kod sebe nije imala nikakve osobne dokumente, a bila je odjevena u odjeću nalik muškoj.

Đakovčani koji žive nedaleko Mimoze također nisu znali ništa o ovom događaju sve dok žena nije pronađena, a prema njihovim riječima policija je nakon toga detaljno pregledavala područje oko Mimoze u potrazi za eventualnim tragovima.

Inače, riječ je o području koja je prilično zapušteno, budući da je i Mimoza zatvorena, a iako se u njezinoj blizini nalazi skejt park, nitko od njegovih stalnih posjetitelja također nije primijetio ništa neobično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:30