TRAGEDIJA KRAJ SENJA

Orkanska bura u Prizni uzela život vozaču tegljača: Sletio je s ceste, prevrnuo se na krov i poginuo

Osim policije na mjestu tragedije intervenirali su i vatrogasci iz Gospića i Senja

Nesreća kod Senja

 JVP Gospić

Usprkos zabrani prometovanja za sva vozila zbog orkanskog vjetra, na Državnoj cesti broj 8 na području Karlobaga našao se kamion nacionalnih oznaka BiH. Vozača, čiji identitet još nije utvrđen to je, nažalost, koštalo života. Poginuo je noćas u slijetanju s kolnika u mjestu Prizna nadomak Senja. Zajedno s vozilom kojim je upravljao, završio je u provaliji.

Osim policije na mjestu tragedije intervenirali su i vatrogasci iz Gospića i Senja koji kažu da je do prevrtanja tegljača u Prizni došlo najvjerojatnije uslijed orkanske bure.

- Jučer u 19.50 sati na dionici državne ceste broj 8 kod skretanja za Priznu za vrijeme zabrane prometovanja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra, došlo je do prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom. Za sada nepoznata muška osoba upravljala je kamionom s poluprikolicom nacionalne oznake Bosne i Hercegovine i sletio ulijevo u provaliju, gledano iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, te je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, javili su iz PU ličko-senjske.

Djelatnici policije su krenuli raditi očevid kako bi utvrdili sve okolnosti tragedije, ali su ga morali prekinuti iz sigurnosnih razloga. Nastavit će se na mjestu događaja po smirivanju vremenskih prilika, odnosno po prestanku orkanskih udara vjetra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:37