UBIJENI NOŽEM?

OSUMNJIČENIK ZA DVOSTRUKO UBOJSTVO POBJEGAO IZ HRVATSKE!? Poznanici znaju gdje se nalazi: 'Rekao je da mu tamo živi djevojka'

 
 Goran Mehkek / Hanza Media

Zagrebačka policija potvrdila je ujutro neslužbene informacije kako se u slučaju pronalazaka dvaju beživotnih tijela u njihovoj obiteljskoj kući na III. Strugama, radi o dvostrukome ubojstvu.

Marica Minković (77) i njezin posinak Siniša Minković (51) ubijeni su hladnim oštrim oružjem, najvjerojatnije nožem, u subotu u prijepodnevnim satima. Nakon ubojstva čitava ulica u kojoj su ubijeni živjeli bila je šokirana ovim krajnje brutalnim i krvoločnim činom, budući da su ubijene poznavali kao jako srdačne osobe. Marica Minković bila je umirovljenica koja je imala poteškoća sa zdravljem zbog dijabetesa te se teško kretala.

Tragovi

Njezin posinak bio je osoba s posebnim potrebama, koji je zbog toga dobivao socijalnu pomoć te penziju svojega oca Vida, koji je pak s njima živio u kući dok nije umro prije petnaestak godina. Koliko je potraga za nepoznatim ubojicom ili pak više njih napredovala, i nedjelju se nije moglo doznati jer je kriminalistička istraga bila u tijeku. Međutim, u nedjelju u kasnim poslijepodnevnim satima kriminalistička policija se vratila u Struge te počela pretragu iste kuće u kojoj se dogodilo ubojstvo, ali ne istoga ulaza u kojemu su živjele žrtve.

Naime, u istoj kući, samo u susjednome odvojenome stanu, živi rođak ubijenih, 36-godišnji M.D., koji nije bio u stanu već je prema pričama susjeda jutro ranije, dakle upravo negdje u vrijeme ubojstava, otputovao u Srbiju gdje mu živi djevojka. Navodno je već od ranije imao rezerviranu kartu za put te je pričao da ide kod djevojke.

Premda nitko nije želio reći zbog čega se pretraga radi, ulicom se pronio glas da se, naravno, pretraga povezuje upravo s ubojstvom koje se dogodilo dan ranije, što bi značilo da policija ipak neslužbeno sumnjiči M.D.-a za taj zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:23