ŠOK ZA ŠOKOM

Otac ubijenog otkrio: 'Žena koja zbog sporog pravosuđa živi na parkiralištu u autu je moja bivša supruga! Bio sam kod unučadi, oni ništa ne znaju...'

 Podravski.hr/Facebook

Nevjerojatne informacije izlaze na vidjelo nakon ubojstva Mirka Topolovčana (39) u Budančevici kod Đurđevca, kojeg je u ponedjeljak navečer kuhinjskim nožem usmrtila pijana supruga Ksenija (30), i to pod utjecajem alkohola od čak 2,60 promila, piše Podravski.

Kako Podravski.hr neslužbeno doznaje, Ksenija je nedavno bila oko tri mjeseca na liječenju od alkoholne ovisnosti u Zagrebu, a vratila se prije otprilike mjesec i pol, i to – trudna. Dobro upućen izvor tvrdi kako je u drugom stanju otprilike četiri mjeseca.

Dodatni šok pak uslijedio je nakon što je otac ubijenog Mirka Ivica Topolovčan (69), otkrio kako su mu susjedi javili da njegova bivša supruga živi u automobilu na jednom zagrebačkom parkiralištu, o čemu je naš portal jučer pisao, a tekst možete pročitati OVDJE. Branka Perišić, dakle, majka je ubijenoga Mirka, piše Podravski.

Otac ubijenog kazao je kako za to nije znao. S Brankom se, kaže, davno rastao, 'jer se s njom nije dalo živjeti'. Kazao je i kako je Ksenija uvijek bila ta koja bi prva fizički nasrnula i kako je znala napasti i njega. Dodao je kako je upravo bio u posjeti unučad i kako je on jedini kojeg imaju.

- Djeca jedino i imaju djeca, jer on nije imao vozačku zbog pijače. Djeca ni ne znaju za ovu situaciju, kaj bi znali, dvije godine dijete staro, a ova je mala godinu dana prošla - kazao je shrvani Ivica Topolovčan.

Ksenija je, kako neslužbeno doznaje ePodravina, smještena na odjelu psihijatrije koprivničke bolnice, u svojstvu uhićene osobe, a nakon istražnog ročišta, ako će joj biti određen pritvor, bit će sprovedena ravno u istražni zatvor uz pratnju pravosudne policije.

Ovo ubojstvo nevjerojatno je slično s nedavnim krvavim zločinom u Goli kod Koprivnice u kojem je trudna Slađana Brkić (28) nožem usmrtila nevjenčanog supruga Dejana Slivara (46), o čemu smo ranije IZVJEŠTAVALI. Slađana je u međuvremenu rodila u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:45