ŽRTVA VODI BITKU PROTIV NOĆNIH KLUBOVA

Ovo je foto-robot mladića koji su pretukli Hvaranina (60): Prepoznajete li ih?

 Joško Šupić / CROPIX

HVAR - Policija je, desetak dana nakon što je na Hvaru bejzbolskim palicama pretučen 60-godišnji mještanin Živko Petričić, objavila fotorobot dvojice muškaraca za koje se vjeruje da su počinitelji.

Petričić je prošlog tjedna primljen u splitsku bolnicu s nizom hematoma i posjekotina na glavi. Policiji je ispričao da su ga oko 10 sati ujutro napala dvojica nemaskiranih mlađih muškaraca.

Hvaranin napadače nije prepoznao, no opisao je jednog kao mršavijeg, visokog oko metar i sedamdeset centimetara, dok je drugi bio krupniji, jače tjelesne građe i plave kose.

Tvrdi da su došli do njega, poprskali psa s kojim je šetao sprejem suzavcem te izvukli palice i počeli ga tući.

Petričić je uvjeren da je riječ o naručenom napadu. On, naime, već godinama predvodi bitku mještana protiv hvarskih noćnih klubova, tvrdeći da pretjeruju s bukom i krše dozvoljeno radno vrijeme.

Stoga je policiji odmah rekao kako sumnja da su napad naručili vlasnici klubova. No, policija zasad nije privela napadače, a sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju ili prepoznaju osobe s fotorobota, mole da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 16:30