NEPRILAGOĐENA BRZINA

POGINUO NA MOTORU VRAĆAJUĆI SE SA SPROVODA PRIJATELJA 'BIKERA' Kninjanin (57) sletio s ceste, preminuo tri sata nakon nesreće

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 21.03.2019. u 13:44

Grobnik, 020319.
Izmedju Kamenjaka i Grobnika na DC3 doslo je do prometne nesrece u kojoj su sudjelovala dva motorista i jedno osobno vozilo. Motoristi su prevezeni u bolnicu, u tijeku je ocevid.
Na fotografiji: mjesto nesrece.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

Ilustracija (arhiva)

 

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer oko 18,25  dogodila na državnoj cesti Šibenik – Drniš, kod skretanja za mjesto Brnjicu, smrtno je stradao vozač motocikla Honda, 57-godišnji Marko Anić Milić iz Knina.

Nesretni motociklist je po izlijetanju Hondom izvan kolnika zadobio teške i po život opasne ozljede.

Kolima Hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu u kojoj su se liječnici borili za njegov život. Na žalost, ozljede su bile preteške, te mu je konstatirana smrt u 21,25 sati.

Inače, kako doznajemo, preminuli Anić Milić vraćao se motociklom kući u Knin, nakon što je bio na sprovodu prijatelju 'bikeru' u Šibeniku.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 57-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom iz smjera Konjevrata prema Drnišu. Zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz lijevog zavoja izgubio je kontrolu nad upravljačem  i izletio izvan kolnika na zemljano-travnatu površinu te je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača s motocikla - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo