NEPRILAGOĐENA BRZINA

POGINUO NA MOTORU VRAĆAJUĆI SE SA SPROVODA PRIJATELJA 'BIKERA' Kninjanin (57) sletio s ceste, preminuo tri sata nakon nesreće

 
Ilustracija (arhiva)
 Matija Djanjesic / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer oko 18,25 dogodila na državnoj cesti Šibenik – Drniš, kod skretanja za mjesto Brnjicu, smrtno je stradao vozač motocikla Honda, 57-godišnji Marko Anić Milić iz Knina.

Nesretni motociklist je po izlijetanju Hondom izvan kolnika zadobio teške i po život opasne ozljede.

Kolima Hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu u kojoj su se liječnici borili za njegov život. Na žalost, ozljede su bile preteške, te mu je konstatirana smrt u 21,25 sati.

Inače, kako doznajemo, preminuli Anić Milić vraćao se motociklom kući u Knin, nakon što je bio na sprovodu prijatelju 'bikeru' u Šibeniku.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 57-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom iz smjera Konjevrata prema Drnišu. Zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz lijevog zavoja izgubio je kontrolu nad upravljačem i izletio izvan kolnika na zemljano-travnatu površinu te je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača s motocikla - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:01