MISTERIOZNI NESTANAK

Pojavile se snimke nadzornih kamera: Mladić nalik Mateju trčao beogradskim ulicama, tražio taksi

‘Mateju je jakna ostala na garderobi i uzeli su mu je prijatelji‘, ispričao je menadžer kluba Gotik
 Screenshot/facebook, Youtube

Misteriozni nestanak mladog Splićanina Mateja Periša još uvijek je obavijen velom tajne, a novi moment u potrazi potencijalno donese snimke nadzornih kamera koje je objavio beogradski tabloid Alo.

Na snimkama se vidi mladić, koji po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, a koji trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i po okolnim ulicama. U jednom trenutku pokušava zaustaviti taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo.

Na posljednjoj od triju snimki vidi se osoba koja pliva Savom uz obalu pored Beton hale.

Sve tri snimke možete pogledati OVDJE.

U međuvremenu, reporteri Slobodne Dalmacije uspostavili su kontakt s menadžerom kluba koji je tu večer kad je Matej nestao bio tamo.

- Prvo da vam kažem kako mi je neizmjerno žao što je momak nestao i zaista se nadam da će sve biti u najboljem redu i da će se pronaći. Pričao sam s njegovim prijateljem i rekao mi je da je sve bilo u redu - rekao je.

- Bilo jest pića i pilo se, ali to je normalno…Njih stvarno nitko u klubu nije dirao i nije bilo nikakvog sukoba. Sigurnost im ni u jednom trenutku nije bila ugrožena. Mateju je jakna ostala na garderobi i uzeli su mu je prijatelji. Inače, u naš klub često dolaze gosti iz Hrvatske i nikad nikakvih incidenata nismo imali. Molimo Boga da je živ i zdrav - kazao je menadžer ne želeći da mu se spominje ime.

Klub Gotik je otvoren 2016. godine, a smješten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu. Otvoren je na mjestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, na adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali. No, onda je opet promijenio ime u Gotik...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:50